ÄÄNESTÄ MINNA EDUSTAJISTOON

Liittokokousedustajien ja edustajiston jäsenien vaaleissa voit äänestää joko postitse tai sähköisesti. Äänestysaika on 16.3.- 4.4.2016.

Kaikille äänioikeutetuille jäsenille lähetetään 14.3.2016 postitse äänestyslippu, palautuskuori ja ohjeet äänestämiselle.

Sähköinen äänestäminen tapahtuu kirjautumalla vaalijärjestelmään www.superliitto.fi  henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla.

.

Hei!    Olen Minna Lindström, 40 vuotias kahden lapsen äiti Hyvinkäältä.
Koulutukseltani olen lähihoitaja.

Työkokemukseni on Hyvinkään sairaalasta useasta eri työyksiköstä, mutta viimevuosina olen työskennellyt kirurgisella vuodeosastolla. 12 vuotta olen kuulunut SuPer-liittoon ja toiminut koko tuon ajan aktiivisena jäsenenä mukana vaikuttamassa ammattiosaston hallituksessa.
Tällä hetkellä toimin ammattiosaston 817 puheenjohtajana ja HUS:n superilaisten pääluottamusmiehenä.

SuPer-liitossa kuulun valtakunnalliseen vastaanottoavustajien työryhmään ja olen kehittämässä luottamusmiesjärjestelmän uudistamista.

ÄÄNESTÄ EDUSTAJISTOON ROHKEASTI ASIOIHIN TARTTUVA LAAJALLA NÄKÖKULMALLA HOITOTYÖTÄ KATSOVA, SINUN ETUJASI AJAVA AMMATTILAINEN!

Minna Lindström

super817@superliitto.fi

Sinun liittosi, sinä päätät muista käyttää äänioikeuttasi